TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları için Başvurular Başladı!

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmalarına başvuru yapmak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Haz

Astronomi ve Astrofizik, Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Ortaokul Bilgisayar, Ortaokul Matematik alanlarında  25  Haziran  2023  tarihinde 81 il merkezinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (Lefkoşa) Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı düzenlenecektir. (Mücbir sebeplerle talep edilen sınav merkezinde sınav yapılamaması halinde tercih edilen sınav merkezine en yakın sınav merkezinde sınav yapılabilir)

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlandı.