Mrt

28 Şubat Sivil Savunma günü okulumuzda deprem tatbikatı yapılarak ve törenle birlikte kutlandı.

Mrt

Şanlıurfa ilinde düzenlenen bölge grup maçlarında okulumuz küçük kız ve erkek öğrenciler bölge ikincisi oldu. Hakkı BADEMCİ öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, tebrikler dileriz.

Futsal Yıldız Erkekler Batman İl Birincisi

Bıçakçı Ortaokulu olarak Batman ilinde düzenlenen Futsal Yıldız Erkekler İl Birinciliğini alarak Bingöl'de düzenlenecek olan bölge grup maçlarında Batman'ı temsil etmeye hak kazandık.Başta okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Hakkı BADEMCİ ve takımımızdaki öğrencileri tebrik ediyor, düzenlenecek olan maçlarda başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Okulumuzda düzenli olarak sağlıklı yaşam ve dengeli beslenmeye yönelik aktiviteler yapılmaktadır.

Ock

Okulumuz öğrencileri düzenlenen Küçük erkekler voleybol müsabakalarında Batman il birincisi olarak Bingöl ilinde yapılacak bölge grup yarışmalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanmışlardır.

Ock

Okulumuz öğrencileri düzenlenen Küçük kızlar voleybol müsabakalarında Batman il birincisi olarak Bingöl ilinde yapılacak bölge grup yarışmalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanmışlardır.

Ara

2023-2024 OKUL SPORLARI VOLEYBOL YILDIZ ERKEKLER İL BİRİNCİLİĞİ İL YARIŞMALARI İL İKİNCİSİ

Ara

Batman ilimizde düzenlenen OKUL SPORLARI VOLEYBOL YILDIZ KIZLAR İL BİRİNCİLİĞİ yarışmasında okulumuz voleybol takımı öğrencileri birinci olarak bölge yarışmalarına katılmaya hak kazındı.

Ara

Okulumuz öğrencileri tarafından Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde yapılan ürünler sergilendi. Yapılan sergideki çalışmalar okulumuz öğrencileri ve Bıçakçı İlkolu öğretmen ve öğrencileri ve velilerimiz tarafından ziyaret edildi.

Kas

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla 10 Kasım Atatürk'ü anma günü töreni düzenlendi.

Kas

Okulumuz öğrencilerine yönelik Trafik Eğitimi konulu eğitim verildi.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninden görüntüler.

Ekm

Batman Merkez Türk Telekom Anadolu Lisesi müzik öğretmeni tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik konser verildi.

26.10.2023

Batman 6. Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali

Valiliğimiz ve Batman Belediyesinin işbirliğiyle bu yıl “OKU! Bu 100 Yıl, Senin…” temasıyla düzenlenen Batman 6. Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivalini okulumuz öğrencileri ziyaret etti.

BIÇAKÇI ORTAOKULU'NDA DÜNYA GIDA GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)'nun kuruluş tarihi olan 16 Ekim, her yıl Bakanlığımız ve FAO işbirliğinde yurt genelinde çeşitli etkinliklerle Dünya Gıda Günü olarak kutlanmaktadır.

2023 yılında Dünya Gıda Günü teması "Su Hayattır, Su Gıda Demektir, Kimseyi Geride Bırakma'' olarak belirlenmiştir.

16 Ekim Dünya Gıda Günü nedeniyle okulumuzda bu yılın teması olarak belirlenen; ‘’Su Hayattır, Su Gıda demektir. ''Kimseyi Geride Bırakma’’ çerçevesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa ŞANVERDİ; Su konusunda herkesin harekete geçmesi gerektiğinin altını çizerek; “Suyun bilinçli bir şekilde kullanılması ve kullanılabilir su kaynaklarının kirletilmemesi önem arz etmektedir.  Bu nedenle çeşitli su tasarrufu yöntemleri kullanmalıyız’’ dedi.