VİRÜS ZAMANINDA ETKİN İLETİŞİM

Dünya genelinde hayatı olumsuz etkileyen Korona Virüs ( Covid-19) nedeniyle Mart ayından bu yana okullarımıza bilindiği üzere ara verilmiş ve uzaktan eğitim ile eğitim-öğretim sürdürülmüştür. Bu kapsamda bizler de Bakanlığımız ve Batman Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla öğrencilerimiz ve velilerimiz ile sürekli iletişim halindeyiz. Öğretmenlerimiz gerek telefon ile doğrudan konuşarak gerekse de bilgisayar  üzerinden online canlı bağlantılar ile öğrencilerimizi yalnız bırakmamış, onlarla sürekli irtibat halinde olmuştur. Canlı dersler ile eğitim öğretimin devam etmesine katkı sağlayan fedakar öğretmenlerimiz öğrenci velileri ile de iletişim halinde olup öğrencilerinin son durumları hakkında bilgi sahibi olmuştur. Virüsün tamamen etkisini yitirip  aşısının bululnuncaya kadar yönetim ve öğretmenler olarak öğrencilerimiz ve velilerimizle etkili iletişim halinde olmaya, onlara destek olmaya devam edeceğiz.

Yayın: 27.05.2020 - Güncelleme: 27.05.2020 15:21 - Görüntülenme: 288